Jeg ønsker å bytte/returnere min vare

Sist oppdatert: Nov 09, 2015 04:30PM CET
Gratis bytte/retur

Som norsk aktør er det enkelt og raskt å returnere eller bytte varer hos oss. Og det beste av alt? Det er helt kostnadsfritt for deg! Vi sender med ferdig frankert returetikett i din forsendelse, så alt du trenger gjøre er å fylle ut returskjema som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse.

• Vi spanderer frakt for retur og ny utsendelse hvis du ønsker å bytte varen - inntil en gang per ordre.
  • Du har hele 365 dager på deg til å returnere varene.
  • Varene må være ubrukte, i original forpakning og med alle merkelapper intakt.
  • Gjelder for alle varekategorier bortsett fra elektronikk og profilering.

ecfc337df9fa6d3f2e361d416d2ca4aa@milrab.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/