Jeg har et produkt som har gått i stykker. Hva gjør jeg?

Sist oppdatert: Nov 09, 2015 04:21PM CET

Support og retur
Noen importører/produsenter har egne rutiner for retur og reparasjon. Dette er rutiner som medfører raskere respons, og varen blir behandlet direkte av verkstedet. Produsentene som har disse rutinene er listet opp nedenfor. Dersom ditt produkt kommer fra en av dem, klikker du på navnet for å få opp informasjon om hvilke rutiner og instrukser som da vil gjelde.

Retur til milrab
Dersom produktet du ønsker å returnere ikke finnes blant produsentene listet over, kontakt oss eller ring 53 69 78 78 for ytterligere informasjon. Oppgi ditt ordrenummer, så kan vi hjelpe deg raskere.

ecfc337df9fa6d3f2e361d416d2ca4aa@milrab.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/