Hva er normal leveringstid?

Sist oppdatert: Nov 09, 2015 03:51PM CET
Det er 1-3 virkedager leveringstid (3-5 virkedager for sendinger til Nord-Norge) etter mottatt betaling. Sporing av pakker gjøres ved å logge inn med din bruker på nettsiden.

Når pakken sendes fra oss vil du motta en mail med en link som sender deg videre til Postnord sine sider. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 48 timer før sporingen oppdateres. Sporingen vil inneholde informasjon om hvor din ordre befinner seg.

ecfc337df9fa6d3f2e361d416d2ca4aa@milrab.desk-mail.com
http://assets1.desk.com/